Borkészítés:
Több első osztályú dűlő terméséből gyűjtjük az aszúszemeket, amelyeket egészséges és töppedt bogyókból préselt, még erjedésben lévő mustban áztatunk. Legfeljebb egy napig tart az áztatás, erről kóstolás alapján döntünk. A préselést követően a teljes mennyiséget felhasználjuk felöntés, hígítás nélkül, a lehető legmagasabb minőség elérése érdekében. 220 literes használt hordókban zajlik az erjesztés és az érlelés.
Borleírás:
elegáns l trópusi l vibráló
Az aranyszínű bor illatában mézet, édesfűszereket, aszalt fügét és
körtét, sárgabarackot érezni. Ízben ehhez mazsola, kandírozott
ananász, citrus, enyhe tósztosság és ásványos-sós karakter társul. A
selymes, vajas textúra mellett vibráló savak teszik egyszerre
behízelgővé és feszessé a bort. Elegáns, hosszú lecsengésű aszú.