Stamp Miskolc

2018.06.18.
Ha Miskolcon szeretne az ember kikapcsolódni, akkor előbb-utóbb biztosan találkozik a Stamp nevével. Krenyácz Zsolt üzletvezető mesélt egy kicsit arról, hogy mivel várják a vendégeket.
– A Stamp elsősorban bor- és koktélbár, koktélban kifejezetten erősen vagyunk, ezen belül szeretjük a természetes vonalat, rengeteg friss gyümölccsel dolgozunk.

Komoly borválasztékot tartunk, nagy forgalmat bonyolítunk. Nemrégiben újítottuk meg a kínálatot, tartunk borokat a világ minden tájáról, Argentínától Spanyolországon át a hazai tételekig. Magyarországon belül kiemelt figyelmet szentelünk a Mátrai, a Szekszárdi és a Tokaji borvidéknek.

Az italok mellé tapasokat készítünk, a széles kínálatból mindenki maga választhatja ki, hogy mit szeretne. A legnépszerűbb fogásaink a szárított szürkemarha-sonka, a Serrano sonka, a marinált szardíniafilé, a libamájpéstétom, a padlizsánkrém, a garadnai pisztrángkrém és a mádi hegyvidéki sajtok. Aki pedig nehezebben választ, annak a Stamp tálat ajánljuk, amin több mindenből talál ízelítőt.

A Zsadányi Pincészettől a TKJ borokat tartjuk, illetve egy 2015-ös késői szüretet. A nyár beköszöntével látszik, hogy mennyire szeretik a vendégeink a gyöngyöző rozét, de a furmintokat is sokan rendelik, ráadásul édes borból csak a Zsadányi Pincészettől tartunk.

A száraz furminthoz kifejezetten illik a tokaji borecettel és kakukkfűvel marinált gomolya és a mádi hegyvidéki kemény sajt.

Nagy teraszunk van, 24-28 asztallal dolgozunk. Ilyenkor, nyáron egészen kivételes a hangulat, érdemes hozzánk betérni, ha erre jár az ember.