TKJ Rosé
A szüreti időpont megválasztásánál az üde, gyümölcsös zamatok és az élénk savak megóvása az elsődleges szempont. A pincébe érkező szőlőt rögtön préseljük, majd a gyümölcsösség megőrzése érdekében irányítottan erjesztjük és érleljük acéltartályban.

TKJ Furmint
Az egészséges furmintfürtöket a pincébe érkezést követően bogyózzuk, majd rögtön kíméletesen préseljük. A friss, gyümölcsös illatok és ízek megóvása érdekében 80%-ban irányítottan erjesztjük és érleljük acéltartályban, ezt egészíti ki 20%-ban a használt hordós érlelés.

TKJ Furmint édes
Késői szüretelésű, egészséges és töppedt bogyójú fürtökből készítjük ezt a bort. A kíméletes préselést követően, az elsődleges gyümölcsaromák megőrzése érdekében irányított körülmények között tartályban erjesztjük és érleljük.

Dűlős száraz bor
Az egészséges szőlőt bogyózást és zúzást követően részben áztatjuk, majd kíméletesen kipréseljük. Az erjesztés különböző korú és más-más kádár által készített, 400 literes hordókban megy végbe, kontrollált hőmérsékleten. A bor tél végéig finomseprőn marad, majd ezt követően a nyári palackozásig folytatódik a hordós érlelés.

Száraz szamorodni
A száraz szamorodni alapanyagául válogatott szőlőfürtök 10-15%-ban töppedt vagy aszúsodott bogyókat tartalmaznak. A 14-16 órás áztatást követően kerül sor a kíméletes préselésre, majd 220 literes hordókban erjed és legalább másfél évig érlelődik a bor.

Édes szamorodni
Az édes szamorodni alapanyagául válogatott szőlőfürtök 75%-ban aszúsodott bogyókat tartalmaznak. A 14-16 órás áztatást követően kerül sor a kíméletes préselésre, majd 220 literes hordókban erjed és legalább másfél évig érlelődik a bor.

Tokaji Aszú
Több első osztályú dűlő terméséből gyűjtjük az aszúszemeket, amelyeket egészséges és töppedt bogyókból préselt, még erjedésben lévő mustban áztatunk. Legfeljebb egy napig tart az áztatás, erről kóstolás alapján döntünk. A préselést követően a teljes mennyiséget felhasználjuk felöntés, hígítás nélkül, a lehető legmagasabb minőség elérése érdekében. 220 literes használt hordókban zajlik az erjesztés és az érlelés.